Nieuw! Cursussen botanisch tekenen en kleurpotloodtechnieken in Velp

Foto: Angélique Krijnen

VELP – Beeldend vormgeefster Angélique Krijnen verzorgt vanaf dit jaar cursussen vanuit de Rondeel in Velp.

De cursussen kleurpotloodtechnieken zullen als vanouds op de maandagavond worden gegeven. Ze  heeft voor de cursus speciaal nieuwe thema’s uitgewerkt.

Angélique is sinds mei 2021 via ballotage erkend lid van de Vereniging Botanische Kunstenaars Nederland en start nu ook lessen botanisch tekenen op zaterdagochtend. De cursus is geheel volgens de richtlijnen van deze vereniging. Het natuurgetrouw en correct natekenen van een bloem of plant met de juiste details vraagt om heel goed te leren kijken om dit te vertalen naar het papier.

Op zaterdag 12 februari kun je kosteloos kennismaken met de cursus botanisch tekenen. Aanmelden is verplicht en kan via de website.

  • Plaats: Rondeel Velp, Kerkstraat 32 Velp
  • Wanneer kleurpotloodtechnieken: maandagavond 19.00 uur tot 21:30 uur
  • Wanneer botanisch tekenen: zaterdagochtend 10.00 uur tot 13.00 uur
  • Wanneer kennismaking botanisch tekenen: 12 februari 10.00 uur tot 12.00 uur

Opgeven en extra informatie: [email protected]


Rheden.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Rheden Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen