Sfeer proeven bij Van Hall Larenstein tijdens open dag in Velp

Foto: Van Hall Larenstein

VELP – Wie zich oriënteert op een vervolgstudie kan weer naar een échte open dag op Hogeschool Van Hall Larenstein (HVHL) in Velp. Op zaterdag 12 februari van 10.00 tot 16.00 uur staan de deuren open; vooraf aanmelden is wel noodzakelijk.

Er is hard gewerkt aan de veiligheid, waardoor zaterdag a.s. de hogeschool klaar is om verantwoord aankomende studenten te ontvangen. Mondkapjes zijn verplicht, er geldt een maximale bezetting van 75% in de voorlichtingsruimtes en er zijn voorzorgsmaatregelen getroffen om de dag veilig te laten verlopen. Docenten en studenten kijken er reikhalzend naar uit om weer enthousiaste studiekiezers te ontvangen.

Tijdens de open dag kunnen studiekiezers het gebouw, de faciliteiten en het landgoed ontdekken. De labs en praktijkruimten zijn open en er zijn verschillende wandelingen over Landgoed Larenstein. Studenten en docenten leiden bezoekers rond over het landgoed waar ook veel lesgegeven wordt, en vertellen erover vanuit hun eigen passie en expertise, zoals planten, water, ecologie of cultuurhistorie. Hoe de omgeving er op kaart uitziet, kun je binnen bekijken op de nieuwste MapTable van de opleiding Management van de Leefomgeving. Rond deze digitale ontwerptafel met touchscreen kun je samen in gesprek en je ideeën delen over een gebied.

Op zoek naar ‘futureproof’

Van Hall Larenstein is een hogeschool met unieke studies die gericht zijn op het toekomstbestendig maken van de wereld. Jongeren vanuit verschillende profielen leren hier bij te dragen aan oplossingen voor actuele vraagstukken over klimaat, water, energie en voedsel. De nieuwste studie is de associate degree Diermanagement, een tweejarige hbo-opleiding die in september 2023 start in Velp.

Aanmeldingen

Studiekiezers konden zich in de weken in aanloop naar de open dag aanmelden. Er is rekening gehouden met goede spreiding door het gebouw en ook tijdens presentaties van de opleidingen geldt in alle ruimtes een maximale toegestane bezetting van 75%. De belangstelling is groot, dus kennelijk voorziet de open dag ook echt in de behoefte van studiekiezers.

Meer informatie over de open dag en hoe je daarvoor aan te melden staat op de website van HVHL. Bezoekers wordt gevraagd vooral ’s middags te komen om de ochtendspits te kunnen spreiden over de dag.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen