Opening nieuw clubhuis van AV Gelre in Dieren

AV Gelre
AV Gelre
Foto: AV Gelre

DIEREN – Mede dankzij de vele vrijwilligers van het bouwteam heeft AV Gelre een nieuw clubhuis. Met grote trots willen ze het compleet vernieuwde clubgebouw aan iedereen laten zien.

Je bent zaterdag 26 februari van 15.30 – 17.30 uur van harte welkom om de opening bij te wonen en er met elkaar een feestje* van te maken. Er is een hapje en drankje en alle ruimte om het clubhuis aan de kolonieweg 2a in Dieren te bewonderen. Om 16.30 uur zal wethouder Marc Budel de officiële opening verrichten.

Daarnaast is er alle ruimte om verschillende atletiek onderdelen te ervaren of vragen te stellen aan de trainers. Heb je interesse in hardlopen, nordic walking of wil je weten of atletiek een sport is dat bij je kind past? Dan is dit je kans en wie weet smaakt het naar meer…!

Wil je meer weten over de atletiekvereniging in de regio neem dan een kijkje op de website: www.avgelre.nl

* Zij houden zich aan de op dat moment geldende COVID-maatregelen

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen