Seizoenstart Toerfietsclub De Veluwerijders Dieren

Foto: Veluwerijders

DIEREN – Op zaterdag 5 en zondag 6 maart start de Toerfietsclub De Veluwerijders het wielerseizoen met de openingsrit. Deze verrassingsrit bedraagt ongeveer zestig kilometers.

Deelname is niet alleen voor eigen leden maar ook voor enthousiaste fietsers die willen uitproberen hoe het is in een groep te fietsen.

Veluwerijders heeft verschillende groepen die een eigen gemiddelde snelheid hebben die varieert van 21 tot 35+ kilometer. Jouw snelheid zit er ongetwijfeld bij. De vertrektijd, afhankelijk van de groep waarin jij mee wilt fietsen, vertrekt vanaf half negen bij Sportvilla Lomar aan de Admiraal Helfrichlaan 89a (nabij sportvelden) in Dieren. De exacte tijden vind je op onze website www.veluwerijders.nl De rit eindigt bij De Harmonie in Laag-Soeren waar iedere deelnemer wordt getrakteerd op koffie of thee met gebak.

Heb jij zin om uit te proberen hoe het is om in groepsverband mee te fietsen grijp dan nu je kans en meld je aan via [email protected] onder vermelding van je naam, adres en de snelheid die jij gemiddeld fietst. Ervaar hoe fijn fietsen in een groep kan zijn en vaak ook nog eens lekker uit de wind.

Wist jij dat je drie keer kosteloos mee mag fietsen voordat je besluit lid te worden? Voor deze rit sluit de Veluwerijders een NTFU ongevallen verzekering af zodat je onderweg geen risico loopt. Veilig fietsen staat hoog in het vaandel van de club. Zo worden groepen groter dan 16 personen gesplitst en is er een wegkapitein die toezicht houdt op gedrag en een goed verloop van de tocht. Voor de Veluwerijders geldt dat fietsen plezier moet zijn voor iedereen. Schrijf je in en fiets met hen mee.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen