Dit is hét moment om uw woning te gaan verduurzamen

Foto: Creative Commons

GEMEENTE RHEDEN – Dit is hét moment om uw woning te gaan verduurzamen. Gemeente Rheden organiseert in samenwerking met Winst uit je Woning een advies- en inkoopactie.

Steeds meer woningeigenaren verlagen hun energierekening en verhogen het wooncomfort door energiebesparende maatregelen te treffen, zoals isolatie en zonnepanelen. Een win-win, zeker nu de energieprijzen hard stijgen.

Wat levert het op

Huiseigenaren die twee of meer isolatiemaatregelen nemen, kunnen van de rijksoverheid subsidie krijgen op de kosten. Voor het plaatsen van een hybride warmtepomp krijgt u de subsidie al zonder dat u een tweede maatregel hoeft af te nemen en bedraagt de subsidie gemiddeld €2400,-. Bij isolatiemaatregelen hangt de subsidie af van het aantal vierkante meter dat geïsoleerd wordt.

Online informatieavond

Ook wordt er op woensdag 2 maart 2022 om 19:30 uur een online informatieavond voor woningeigenaren in de gemeente Rheden georganiseerd door Winst uit je woning. Tijdens die informatieavond hoort u alles over de advies- en inkoopactie, de slimste maatregelen en over subsidies en financieringen. Uiteraard is er ook ruimschoots gelegenheid om uw vragen te stellen. Wilt u deelnemen? Meld u dan vrijblijvend aan via www.watisjouwrheden.nl.

Meedoen en meer informatie

Huiseigenaren die mee kunnen doen ontvangen deze week een brief. Als u deelneemt aan de actie vraagt Winst uit je woning de subsidie aan. Wilt u meedoen, schrijf u dan vóór 29 april 2022 gratis en vrijblijvend in via www.watisjouwrheden.nl. Daar leest u ook alles over actie en de voorwaarden.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen