Vind je sport- of cultuurpassie via nieuw platform ONTDEK!

Foto: ONTDEK

GEMEENTE RHEDEN/ROZENDAAL – Inwoners van Velp, Dieren, Rheden en Rozendaal kunnen vanaf maandag 21 februari hun sportieve of culturele passie vinden via het nieuwe platform ‘ONTDEK’. Op www.rhedenontdekt.nl  presenteren lokale sport- en cultuurclubs het hele jaar door leuke activiteiten en events waar je flexibel en zonder lidmaatschap aan kunt deelnemen. ONTDEK is er voor 0 tot 100 jaar: van de jongste jeugd tot en met senioren!

Een padeltoernooitje voor starters, je eerste kennismaking met zingen, een breakdance clinic of discozwemmen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er. ONTDEK is dé nieuwe plek waar je makkelijk en snel leuke sportieve en creatieve activiteiten kunt proberen. Alles bij clubs, verenigingen en aanbieders bij jou in de buurt.

Het ONTDEK platform is een vervolg op Sjors Sportief/Creatief, de succesformule die al jaren in de gemeente Rheden & Rozendaal loopt, waarbij alle basisschoolleerlingen verschillende sportieve of creatieve activiteiten kunnen uitproberen. Met ONTDEK is er nu voor iedereen van 0-100 jaar een mogelijkheid om een nieuwe sportieve of culturele passie te ontdekken. Dat kan dus heel flexibel en vrijblijvend: met één druk op de knop meld je je aan en doe je mee!

Volop activiteiten in voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie maakt ONTDEK een vliegende start. Er zijn extra activiteiten waar je aan kunt deelnemen. De kinderen van de Roncallischool in Velp zijn hun vakantieplannen al aan het maken. De ONTDEK-mascotte kwam samen met dansers van ACC Anique op 15 februari onverwacht langs op het schoolplein om met een waar dansspektakel de start van ONTDEK te vieren.

Simpel kennismaken

Wethouder Marc Budel van de gemeente Rheden kijkt uit naar de start: ‘Met ONTDEK hebben we nu echt één plek voor alle sportieve en culturele activiteiten in de gemeenten Rheden en Rozendaal. Het is heel laagdrempelig, je kunt je gewoon opgeven en een keer meedoen, zonder verdere verplichtingen. Een mooie kans om – op welke leeftijd dan ook – een nieuw talent van jezelf te ontdekken. Dat maakt het leuk voor mensen die verschillende activiteiten willen proberen, en voor aanbieders van sport en cultuur die nieuwe mensen kunnen verwelkomen.’

ONTDEK

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen