Emmastraat Velp in herfstsfeer tijdens “De Herfstfair”

VELP – Zaterdag 9 november is het zo ver, de Emmastraat te Velp organiseert “De Herfstfair”. Ruim 40 marktkramen staan verspreid over de Emmastraat, met de meest uiteenlopende producten die te koop aangeboden worden. 

De Herfstfair is tussen 11:00 en 16:00 uur en de Emmastraat is tussen de Pastor Koenestraat en de Hoofdstraat afgesloten voor alle motorvoertuigen. 
Activiteiten
Op straat klinkt (live) muziek en worden er diverse demonstraties gegeven met onder andere oude ambachten. Jongeren van de Scoutinggroep De Markesteen organiseren van 13.30 tot 15.30 een vossenjacht, kinderen die willen kunnen zich ter plekke aanmelden en mee doen. Wereldwinkel Velp sponsort Fairtrade Chocolademelk, het wordt verkocht door de scoutinggroep en de opbrengst daarvan gaat naar de Voedselbank. De Voedselbank heeft ook een kraam op de braderie met veel informatie.
Zet in je agenda
Kortom, zet 9 november alvast in uw agenda en kom de herfst vieren in de Emmastraat, het wordt een sfeervolle gezellige dag voor jong en oud, uiteraard bent u na die tijd van harte welkom in één de vele restaurants die de Emmastraat rijk is.
De Herfstfair wordt georganiseerd door de samenwerkende ondernemers uit de Emmastraat en veel vrijwilligers.
herfstfair-emmastraat-velp-09-11-2013
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen