Nacht van het Verhaal in de Dorpskerk van Rheden

RHEDEN – Op vrijdag 1 april wordt De ‘Nacht van het Verhaal’ weer georganiseerd in de Dorpskerk van Rheden. Dit sfeervolle evenement is een open podium waar verhalen, gedichten en anekdotes worden afgewisseld met zang en muziek.

Heeft u iets gelezen of geschreven wat zeker de moeite waard is om aan anderen te laten horen? Heeft u iets meegemaakt wat u wilt delen? Kunt u prachtig zingen? Wilt u een muziekstuk ten gehore brengen?

Bij de Nacht van het Verhaal mag iedereen zijn of haar verhaal vertellen. Het mag verdrietig zijn, grappig, echt gebeurd, verzonnen, inspirerend, om bij weg te dromen, of…

Wilt u eraan bijdragen om deze avond een succes te maken en heeft u iets te vertellen door middel van een verhaal, gedicht, anekdote, zang of muziek? U kunt zich tot en met 20 maart aanmelden via e-mailadres [email protected] of bij Marret Uijl, telefoonnummer (06) 518 27 519. Meer informatie kunt u vinden op de website www.dorpskerkrheden.nl.

Ook als u alleen wilt luisteren, bent u natuurlijk van harte welkom! De Nacht van het Verhaal is op vrijdag 1 april om 20.30 uur in de Dorpskerk van Rheden. De toegang is gratis.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen