Reconstructie maakt Harderwijkerweg veiliger

Foto:

DIEREN/LAAG SOEREN – Onlangs is er een evaluatie uitgevoerd naar de ingestelde 60 km zone op de Harderwijkerweg tussen Dieren en Laag-Soeren. Uit de analyse van de snelheidsmetingen blijkt dat de snelheden op deze doorgaande weg flink zijn gedaald.

Van 19 tot en met 25 juni 2012, voor de reconstructie van de Harderwijkerweg, zijn er metingen gehouden. Na de reconstructie zijn er op drie verschillende plekken tussen 27 mei en 11 juni opnieuw metingen verricht. Een analyse van de metingen laat zien dat de snelheden op de Harderwijkerweg fors zijn afgenomen. 
Wethouder Hans Elsenaar van Verkeer: “Ik ben erg blij dat er minder hard gereden worden op de Harderwijkerweg. Dit is niet alleen een goed bericht voor de inwoners van Laag-Soeren maar voor iedereen die gebruik maakt van deze weg. Het is goed om te constateren dat de uitgevoerde herinrichting het gewenste resultaat heeft opgeleverd.”
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen