Henk Stam stopt bij Buurtbus Spankeren Dieren

Foto: Frans van Wijck

Henk Stam (80) uit Dieren stopt als bestuurslid en als chauffeur van de Vereniging Buurtbus Spankeren Dieren (BBSD).

Na afloop van zijn laatste chauffeursdienst, maandagochtend 28 maart 2022, wachtten zijn medebestuursleden en een flink aantal collega’s hem op voor een kleine afscheidsceremonie. Ook zijn vrouw en zoon waren daarbij aanwezig. Voorzitter Jacques Lubbers bedankte Stam voor zijn langjarige inzet.

Het reglement van de BBSD schrijft voor dat een chauffeur het werk moet stoppen bij het bereiken van de leeftijd van tachtig jaar. Stam bestuurde de buurtbus vanaf het begin, december 2011.

Samen met zes anderen stond Stam ook aan de wieg van de vereniging BBSD. Sinds de oprichting van de vereniging op 3 augustus 2011 is hij secretaris. Na ruim tien jaar vindt hij dat het ook tijd wordt voor een nieuwe secretaris. Chauffeur Hans van Erdelen volgt hem op. Met Stams vertrek verliest de BBSD haar laatste nog actieve medeoprichter.

Toch gaat Stam niet geheel verloren voor de BBSD, want per 1 april 2022 gaat hij optreden als adviseur van bestuur en vereniging.

Op de foto: Voorzitter Lubbers (rechts) spreekt Henk Stam (midden) toe. Echtgenote Ans luistert mee

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen