Pasen eierenactie voor de voedselbank

Ook dit jaar organiseert de Diaconie van de Protestantse Gemeente Velp weer een Eierenactie rond Pasen. Op zaterdag 9 april 2022 van 10.00 -13.00 uur kan iedereen eieren inbrengen in de Grote Kerk, Kerkstraat 32 in Velp.

De hoofdingang van de kerk is open en er is koffie met wat lekkers. Ook op Palmzondag 10 april 2022 kunnen vóór de kerkdienst van 10.00 uur nog eieren worden ingebracht.

Let goed op de houdbaarheidsdatum op de verpakking van de eieren, dozen met een reeds verstreken houdbaarheidsdatum worden niet geaccepteerd door de Voedselbank!

Vlak voor Pasen worden alle ingebrachte eieren naar het Velpse uitgiftepunt van de Voedselbank gebracht. De eieren worden meegegeven aan cliënten die daar hun wekelijkse voedselpakket komen ophalen.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om zelf eieren in te brengen in de Grote Kerk dan is een financiële bijdrage welkom, u kunt een bedrag overmaken op bankrekeningnummer NL50 RABO 0369 7717 88 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Velp.

Zij hopen dat mede door uw bijdrage vele mensen in Velp met Pasen een lekker eitje kunnen eten.

Namens de cliënten van de Voedselbank hartelijk dank voor uw bijdrage!

Diaconie Protestantse Gemeente Velp

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen