Jonge ondernemers presenteren zich tijdens Dragons’ Den Pitch

Foto: Yuverta

VELP – Tien jonge toekomstige ondernemers presenteren hun bedrijf of verbetervoorstel tijdens de ‘Yuverta Dragons’ Den Pitch’ op dinsdagavond 12 april. De aula van Yuverta mbo Velp wordt omgebouwd tot een spannend strijdtoneel.

De winnaar krijgt een geldbedrag en kan dit gebruiken bij de opstart van het bedrijf. De avond is gratis te bezoeken voor geïnteresseerden.

Stem mee voor de publieksprijs!

Iedereen is welkom om de pitches bij te wonen, de entree is gratis. De ontvangst is om 17:30 uur. Om 18.30 uur start het programma. Om 20:00 uur maken ze de winnaar bekend. Meestemmen voor de publieksprijs? Voor €0,50 kunt u een stemkaart kopen. De opbrengst van de stemkaarten is het geldbedrag dat de publiekswinnaar wint.

Presenteren in 2,5 minuut

‘Yuverta Dragons’ Den’ is gebaseerd op het gelijknamige BBC-programma. Op de bedrijvenmarkt presenteert elke studentenonderneming het fictieve bedrijf of het concrete verbeterplan. De strijd der ondernemingen eindigt in De Grote Finale. Tijdens de pitches krijgen de finalisten ieder slechts 2,5 minuut de tijd om hun bedrijfsidee of verbeterplan te presenteren. Wie de jury heeft kunnen overtuigen, mag door naar de Grote Finale. In deze laatste en allesbeslissende ronde worden de studenten aan kritische vragen van de jury onderworpen. De jury bestaat uit vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, de overheid en het onderwijs.

Ondernemendheid in lesprogramma Yuverta mbo Velp

Eén van de keuzevakken in het examenjaar is het starten van een fictieve onderneming. Op deze manier leren studenten welke aspecten komen kijken bij het managen en het ontwikkelen van een bedrijf.

Meer interesse?
Yuverta mbo Velp is dé school voor iedereen die van buiten houdt. Nergens anders in Nederland is er een uitgebreider aanbod aan mbo-opleidingen in de groene leefomgeving. Wie aan de slag wil met natuurbeheer, –beleving of –behoud: bij Yuverta mbo Velp kan het. Ook kan worden gekozen voor de richtingen milieu, dier en water. Studiekiezers kunnen een dagje meelopen met één van de opleidingen. Meer info op yuverta.nl Larensteinselaan 26B, 6882 CT Velp

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen