Ondernemersmarkt ORDS in Partycentrum “Ons Huis” Rheden.

Foto: Ondernemend Rheden-De Steeg

RHEDEN/DESTEEG – Op dinsdag 10 mei zal er in Partycentrum “Ons Huis” een Ondernemersmarkt plaatsvinden, georganiseerd door Ondernemersvereniging Rheden-De Steeg, kortweg “ORDS” genoemd. De markt waar vele ondernemers zich presenteren is geopend van 18.30 tot 21.30 uur.

“Na het succes in 2019 werd het weer tijd om deze ontmoeting te organiseren”, volgens Heleen Enklaar, secretaris van de ORDS en voorzitter van de ZZP commissie. De corona perikelen hebben ook hier roet in het eten gegooid, de markt stond al eerder gepland maar moest telkens worden uitgesteld vanwege de beperkende maatregelen.  Het wordt een markt waar volop de gelegenheid is voor de ondernemers om van elkaar te zien wat zij te bieden hebben.

Volgens Anita Hogenelst en Anne Bruger is de markt vooral ook bedoeld voor de inwoners om nader kennis te maken met de ondernemers uit Rheden en De Steeg, het werkgebied van de “ORDS”.

Vele categorieën zijn vertegenwoordigd; van horeca tot welness, van fotografie tot schoenmaker, van landwinkel tot bloemist, van Dorpskerk tot sierraden en nog veel meer!

Het merendeel van de ondernemers hebben het ontzettend moeilijk gehad de afgelopen jaren. En nu krijgen ze een extra podium voor hun bedrijf.

De ondernemersvereniging met meer dan 90 leden groeit volgens voorzitter Alex Meerdink gestaag en is in korte tijd uitgegroeid tot de relatief gezien grootste ondernemersvereniging van onze gemeente. De ondernemers zijn er klaar voor en hopen u als inwoners te mogen begroeten.

Kijk voor meer informatie ook op: https://ords.nl/

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen