Bonte Schaap Festival volop in de voorbereiding

Foto: Bonte Schaap Festival

RHEDEN – Op zondag 12 juni zal de eerste editie van Bonte Schaap Festival plaatsvinden. De voorbereidingen zijn in volle gang om er een succesvol festival van te maken. De Rhedense Schaapskudde is uiteraard het middelpunt van het evenement.

Daarnaast zal er een ouderwetse braderie zijn, een kleine markt in de middag bij Rhederhof en veel andere culturele activiteiten, waaronder een kindercircus, divers straattheater en live-muziek. Ook zijn er nog enkele kramen vrij voor leuke standhouders.

Voor de kids is er ook een kleedjesmarkt.

Op je eigen plekje kun je spulletjes verkopen waar je iemand anders weer een groot plezier mee kunt doen! En natuurlijk is de plek helemaal gratis. De organisatie wil graag dat je je van tevoren opgeeft via: [email protected]. Dan weten ze hoeveel ruimte er gereserveerd moet worden voor de kleedjesmarkt en ook hoeveel presentjes én ranja het moeten regelen voor deze kleine ondernemers.

Er zijn nog kramen te huur

Het Bonte Schaap Festival is een feest voor én door het dorp Rheden. Gelukkig heeft het al heel veel deelnemende dorpsgenoten, verenigingen en ondernemers die een kraam hebben gehuurd. Maar de organisatie heeft nog plekken vrij en is op zoek naar leuke kraamhouders uit de regio die een mooie toevoeging zijn aan het festival. Op de website: www.bonteschaapfestival.nl vind je alle informatie over kraamhuur.

Kindercircus Lorelly zal de gehele dag door voorstellingen geven voor het hele gezin. Kiwanis Rheden “De Veluwezoom” is zo genereus geweest om circus Lorelly te sponsoren en hierdoor vele kinderen een supermooie dag te bezorgen.

Hoofdsponsor

Hiernaast is het Bonte Schaap Festival nog steeds op zoek naar een hoofdsponsor die zich willen committeren aan dit unieke nieuwe evenement, waarin verbondenheid één van de pijlers is.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen