Thema-avond financiën in Dorpskerk Rheden

Foto: Indra Ramdin

RHEDEN – Op vrijdag 13 mei organiseert de Dorpskerk in Rheden een avond met een zeer actueel thema, het gaat namelijk over financiën. De inflatie is sinds de jaren ’70 niet meer zo hoog geweest en het leven wordt voor iedereen duurder.

‘Wat heb je daar in je hand?’ is de titel van deze thema-avond, het is ontleend aan de bijbeltekst waarin God aan Mozes deze vraag stelt.

Wat is de rol van geld eigenlijk in ons leven? Indra Ramdin zal ons hierin wegwijs gaan maken. Zij verzorgt een interactieve avond, waarbij u zelf aan de slag gaat met budgettering en zij zal o.a. uitleg geven over de ‘Cirkel van genoeg’.

Ramdin is bijna twintig jaar werkzaam geweest als fiscaal jurist en is nu verbonden aan Stichting Encour, o.a. bekend van Schuldhulpmaatje. Encour wil mensen helpen te groeien naar financiële vrijheid en ze wil mensen helpen om te ontdekken wat financiële rust inhoudt aan de hand van de bijbel.

Aan het einde van deze avond gaat u gegarandeerd met nieuwe inzichten naar huis. Het programma start om 20.30 uur en de toegang is gratis. Wel kunt u een vrijwillige gift doen. Meer informatie is te vinden op www.dorpskerkrheden.nl.

  • Plaats: Dorpskerk Rheden
  • Datum: vrijdag 13 mei 2022
  • Tijd: 20.30 uur, deuren open vanaf 20.15 uur
  • Toegang: gratis, eventueel een vrijwillige bijdrage

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen