De prijswinnaars van de rebus uit de glasvezelkrant zijn bekend

Foto: Delta Netwerk

VELP – Eind maart 2022 ontvingen de inwoners van Velp de glasvezelkrant in hun brievenbus. In deze krant stond een rebus waarbij mooie prijzen te winnen waren van lokale ondernemers.

De oplossing van de rebus was: ‘Supersnel internet is dichterbij dan ooit!’ De prijswinnaars hebben vorige week hun prijs in ontvangst genomen.

De winnaars

De eerste prijs, een cadeaubon van € 150,- van Sifra Mode werd enthousiast ontvangen door mevrouw De Jager uit de handen van Frank Martens van Sifra Mode. Ook de andere prijswinnaars waren blij met de gewonnen prijzen: een dinerbon van Brasserie Hugo’s en cadeaubonnen van Patisserie Christiaan.

DELTA Netwerk feliciteert alle prijswinnaars en bedankt de deelnemers voor hun deelname.

Aanmelden voor glasvezel kan nog tot 18 mei 2022

Als 20% van de inwoners van Velp ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 18 mei 2022 een abonnement afsluit bij een van de telecomaanbieders, komt er glasvezel!

Indien inwoners nog vragen of hulp nodig hebben bij het afsluiten van een abonnement, zijn ze welkom bij het Glasvezel Informatiepunt aan de Emmastraat 37a, bij één van de lokale verkopers of bij de adviseur van de Glasvezel Informatiebus, die op 17 mei nog staat bij de Jumbo aan de IJsselstraat 30.

Meer informatie is ook te vinden op gavoorglasvezel.nl.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen