Afsluiting icoonproject Biljoenbad met opening sportcourt Velp

VELP – Op zaterdag 28 mei 2022 vond de opening plaats van het nieuwe sportcourt naast het Biljoenbad in Velp. Wethouder Marc Budel opende het sportveld op zeer sportieve wijze.

Op het sportcourt kunnen alle inwoners zich uitleven op het voetbalveld, op een skatebaan, het volleybalveld en zich fit trainen in het calisthenicspark. Na de officiële opening waren er demonstraties en konden inwoners door clinics zelf ervaren hoe het is om te sporten op dit buiten sportcourt. Het sportcourt is de afsluiting van het project Biljoenbad, het icoonproject van het huidige B&W college.

Om 11.00 uur werd door Marc Budel het sportcourt geopend na een korte toespraak waarin hij vertelde zijn laatste openingshandeling als wethouder sport van de gemeente Rheden te doen. Hij bedankte alle aanwezigen en verenigingen die hierbij aanwezig waren en mee gewerkt hebben dit project mogelijk te maken.

Via een soort estafette sloeg de wethouder een volleybal over het net van het volleybalveld gevolgd door een voetbal naar het voetbalveld om vervolgens een basketbal in de basket te werpen, waarmee het sportcourt was geopend. Hierna volgden diverse clinics op het sportcourt, ook kon men met een rolstoel ervaren om te basketballen. Kinderen leefden zich uit op de skatebaan.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen