Zeer geslaagde 30e Motorrun Doesburg

DIEREN/DOESBURG – Zaterdag 4 juni werd voor de 30e keer na twee jaar coronamaatregelen, weer de Motorrun georganiseerd voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Daarbij konden ze als bijrijder in zijspan of achterop een trike of motor, een rit door de Liemers en de Achterhoek.

Rond 09.00 uur verzamelden zich al vele motorrijders met hun motoren met of zonder zijspan en prachtige trike’s bij het Rhedens aan de Doesburgsedijk in Dieren. Zij werden ontvangen in de aula waar ook de mensen met een verstandelijk en/of lichamelijke beperking zich konden melden.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Zeer geslaagde 30e Motorrun Doesburg 2022

Sponsorloop Het Rhedens €3749,90

Rond 09.45 uur werden zij van harte welkom geheten door de organisatie van de Motorrun die zeer verrast werd met een cheque van €3749,90 dat bijeen gebracht werd door leerlingen van het Rhedens die meegedaan hadden aan een sponsorloop.

Nadat de briefing was afgerond, werden de vele vrijwilligers, zo’n 200 man, hartelijk bedankt voor hun inzet. Denk hierbij aan verkeersregelaars, motoragenten, EHBO-medewerkers, leerlingen en studenten die de catering, de opbouw van start en de bemensing van pauze locaties en de finish verzorgen.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Zeer geslaagde 30e Motorrun Doesburg 2022

Om 10.30 uur vertrok de stoet vanaf het Rhedens naar de binnenstad van Doesburg. Na een stop op een pauze locatie in Sinderen koffieboerderij Groot Nibbelink werd rond 16.00 uur de 120 kilometer lange tocht afgesloten op Rhederlaag bij de Giese Kop met een gezamenlijke barbecue.

“Het is een zeer geslaagde dag geweest, mede door het prachtige weer. Hopelijk kunnen we volgend jaar weer een motorrun organiseren!” Aldus de organisatie!

(Tekst gaat verder onder de foto)

Zeer geslaagde 30e Motorrun Doesburg 2022

Kijk voor meer informatie ook op: http://www.motorrundoeburg.nl.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen