Open Coffee Velp 23 juni bij Brasserie Hugo’s

Foto: Open Coffee Velp

VELP – Op 23 juni zijn alle ondernemers, groot en klein, weer van harte welkom bij de maandelijkse bijeenkomst van Open Coffee Velp. Ook mensen die van plan zijn zelf ondernemer te worden, kunnen aansluiten om in contact te komen met andere ondernemers, zzp’ers en freelancers die die stap al gezet hebben.

Tussen 10 en 12 uur zijn we te vinden op onze nieuwe locatie, bij Brasserie Hugo’s in Velp, Hoofdstraat 206-c.

De toegang is gratis, je hoeft geen lid te zijn, je hoeft geen contributie te betalen en je komt en gaat wanneer het jou uitkomt. Je betaalt alleen je eigen koffie of thee. En wil je toch iets bijdragen om de organisatoren te ondersteunen dan staan er altijd spaarvarkens voor een kleine vrijwillige donatie.

Let op: corona is nog altijd onder ons, ook al zijn alle beperkende maatregelen losgelaten. Daarom, wellicht ten overvloede: wie zich niet helemaal fit voelt blijft thuis. Volgende maand is er weer een nieuwe Open Coffee.

Je kunt zo binnenlopen maar voor de organisatie is aanmelden vooraf gewenst.  Dat kan via de pagina contact op de website of door een e-mail te sturen naar [email protected].

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen