Het Repair Café Dieren is dringend op zoek naar reparateurs

Foto: rheden.nieuws.nl

DIEREN – Een los naadje van een kledingstuk , een Senseo apparaat dat lekt, een fietslamp die niet meer wil schijnen of een bureaulampje met een kapot snoertje: bij het Repair Café Dieren kun je terecht met allerlei zaken die gerepareerd moeten worden en waar je zelf geen raad mee weet.

De reparateurs doen hun best het te maken en leggen graag uit wat ze doen.

Twee keer per maand staan de vrijwilligers van het café klaar en de meeste spullen gaan weer werkend de deur uit. Er is iemand die sleutelt aan fietsen en weer een ander is handig met de naaimachine. Ook zijn er deskundigen voor elektronische apparaten en voor computers. Maar omdat de vrijwilligers er niet altijd bij kunnen zijn, hebben ze dringend meer mensen nodig die het leuk vinden op vrijwillige basis spullen te maken.

Ook mensen die minder dan twee keer per maand aanwezig kunnen zijn, kunnen contact opnemen via [email protected] of kom eens langs bij een van de Repair Cafés. De tweede zaterdagmiddag en vierde donderdagavond van de maand is het Repair Café Dieren in De Oase.

Niet alleen de bezoekers gaan tevreden de deur uit, ook de vrijwilligers hebben het naar de zin. Een van de vaste vrijwilligers vindt het altijd gezellig. “We maken de spullen en maken een praatje. Met de bezoekers, maar ook onderling, het is altijd leuk.”

Het eerstvolgende Repair Café Dieren is donderdag 23 juni van 19.00 tot 21.00 uur in De Oase, Ericaplein 1, Dieren

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen