Huisdier van de week: Ontmoet Djinn!

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

REGIO – Djinn (06-10-2012) is een eigenwijze oude man die graag zijn eigen gang gaat. Voor Djinn is Dierentehuis Arnhem en omstreken op zoek naar iemand die letterlijk en figuurlijk sterk in zijn schoenen staat. Djinn is een grote jongen en dat weet hij maar al te goed.

Luisteren vindt hij vaak erg moeilijk en hij heeft vooral veel aandacht voor zijn omgeving. Als je niet oplet, walst hij zo over je heen en trekt hij je overal mee naartoe. Djinn vindt het leuk om samen te spelen met een bal of flostouw. Hij kan dan wel eens een beetje té enthousiast worden en vindt spelen met je voeten dan het allerleukst.

Het Dierentehuis heeft bij Djinn een tumor weg laten halen op één van zijn voorpoten. Na onderzoek bleek dit kwaadaardig te zijn. Het is helemaal weggehaald, dus voor nu ‘schoon’. Er bestaat een kans dat het terugkomt (dat kan ook op andere plek zijn). Dit dient in de gaten te worden gehouden.

Het dierentehuis plaatst Djinn in een 1-2 persoonshuishouden zonder kinderen of andere huisdieren. Ervaring met dit soort honden is een vereiste.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Djinn.

Diernummer: 31541

Kijk voor meer informatie ook op: https://dierentehuisarnhem.nl/dieren/djinn/

Heeft u interesse? Geeft u Djinn een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen