Burgemeester Carol van Eert trakteert huttenbouwers BouwBurg op ijs

VELP/RHEDEN/DIEREN – Afgelopen woensdag bracht burgemeester Carol van Eert een bezoek aan BouwBurg, het huttenbouwkamp dat op dit moment in Velp plaatsvindt. Ook dit jaar organiseerde Rhevak, Bouwburg en Madierodam weer het jaarlijkse kindervakantiebouwdorp in Rheden, Velp en Dieren. Honderden kinderen zijn er 5 dagen lang aan het sporten, zingen, dansen, spelen, timmeren, zagen, passen en meten.

Afgelopen maandagochtend is BouwBurg van start gegaan. Het huttenbouwfestijn heeft dit jaar een nieuwe lokatie, namelijk het grasveld voor de oude zusterflat naast Ziekenhuis Velp. Maar liefst ruim 500 kinderen doen deze week aan allerlei activiteiten mee.

Op vrijdag zal de BouwBurg-week afgesloten worden met een feestelijke afsluiting. Kijk voor meer informatie op: https://www.bouwburg.nl/

Traditiegetrouw kwam burgemeester Carol van Eert langs om ijsjes te brengen. Met deze warme temperaturen was er natuurlijk geen betere traktatie denkbaar! Naast het bouwen van hutten, was er van alles te doen op het gebied van sport, spel en verfrissende wateractiviteiten. De huttenbouwweek is bedoeld voor kinderen uit de gemeente Rheden tot en met 12 jaar en wordt volledig georganiseerd door vrijwilligers.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Burgemeester Carol van Eert trakteert huttenbouwers BouwBurg op ijs 2022

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen