Coop-winkel in Rheden heropent met een nieuwe naam op de gevel: PLUS Rheden

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Op woensdag 7 september 2022 heropent de Coop-winkel in Rheden met een nieuwe naam op de gevel: PLUS Rheden. De vernieuwde winkel biedt een ruim assortiment met veel aandacht voor dagverse en lokale producten. De vertrouwde gezichten blijven in de nieuwe winkel de service bieden die de klant gewend is.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Coop Rheden wordt PLUS Rheden op 7 september 2022

Bij PLUS Rheden staan ambachtelijk en vers centraal. Het versassortiment is flink uitgebreid, met veel aandacht voor groente en fruit, en een nieuwe, royale brood- en banketbakkerij. Ook is er een ruim biologisch en Fairtrade-assortiment voor een eerlijke prijs. Supermarktmanager Danny Burgers is blij met de veranderingen: “Ik ben blij dat we met het nieuwe assortiment toekomstbestendiger worden. Want PLUS zorgt voor goed eten. Voor de buurt en voor elkaar.”

De winkel is gerestyled en een stukje groter, maar veel blijft ook hetzelfde. De looproutes veranderen niet en de bekende en vertrouwde gezichten zijn ook bij PLUS Rheden werkzaam. “We gaan er met het hele team iets gaafs van maken en gaan er alles aan doen om de beste supermarkt van Rheden te worden!”, zegt supermarktmanager Danny Burgers.

Binnenkort online boodschappen bestellen

Op het gloednieuwe Scan&Go-plein kunnen klanten zelf hun boodschappen scannen en afrekenen. Afrekenen bij de vriendelijke kassamedewerkers kan natuurlijk ook nog steeds. Binnenkort is het mogelijk om boodschappen online te bestellen via plus.nl. De boodschappen worden dan thuisbezorgd of klanten kunnen ze ophalen in de winkel.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Coop Rheden wordt PLUS Rheden op 7 september 2022

Feestelijke opening

Tijdens de feestelijke opening, op woensdag 7 september om 9:00 uur, staat er voor alle klanten een kopje verse koffie klaar. De eerste tweehonderd klanten krijgen een gratis taart. Iedereen die de opening bezoekt, maakt kans op de hoofdprijs: één minuut gratis winkelen. En ook ná de opening gelden er nog feestelijke en scherpe acties.

Resultaat van fusie tussen Coop en PLUS

Sinds begin 2022 zijn Coop en PLUS gefuseerd. Een gevolg van de fusie is dat alle Coop-supermarkten gefaseerd worden omgebouwd naar PLUS-winkels. In drie jaar tijd veranderen ruim 300 winkels van kleur: Coop-oranje wordt PLUS-groen. In 2022 is het de beurt aan de eerste 70 winkels, waaronder dus PLUS Rheden.

Coop Rheden wordt PLUS Rheden op 7 september 2022

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen