Kerstconcert Excelsior en MDVS

Foto: rheden.nieuws.nl

ELLECOM – Muziekvereniging Excelsior Ellecom/De Steeg en Muziekvereniging der Voormalig Schutterij Doesburg gaan gezamenlijk als een groot orkest 2 mooie kerstconcerten verzorgen.

Na de twee coronajaren waarin er geen kerstconcert gegeven kon worden kan het nu gelukkig weer doorgaan. Excelsior heeft hiervoor de samenwerking gezocht met het bevriende MDVS Doesburg.

De afgelopen maanden is er intensief afwisselend in Ellecom en Doesburg gerepeteerd. De dirigenten Hans Hilferink (MDVS) en Marc Golub (Excelsior) hebben samen de leiding en hebben van 2 orkesten 1 groot orkest gemaakt. Er zullen bekende, herkenbare kerstnummers  langs komen en er mag natuurlijk ook meegezongen worden.

Naast het grote orkest zal ook het opleidingsorkest van Excelsior laten horen wat ze kunnen. Dit orkest staat onder leiding van Femke Tijenk.

Verder zullen ook het koor ZOV uit Doesburg en zangeres Maria v.d.Post hun medewerking verlenen.

Op zaterdag 17 december is het concert in de Nicolaaskerk in Ellecom en zondag 18 december in het St. Martinus Atrium in Doesburg. Beide concerten beginnen om 19:30 uur

De toegang is gratis, maar een vrije gift wordt zeer op prijs gesteld.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen