Inloopspreekuur politie, handhaving, Vivare en Incluzio Rheden in Dieren

Foto: Pand31

DIEREN – In Velp-Zuid kunnen inwoners al langere tijd wekelijks terecht bij een inloopspreekuur waarbij ze iemand van de politie, handhaving, Vivare of Incluzio Rheden kunnen spreken. Deze mogelijkheid komt vanaf januari 2023 ook in Dieren.

Alle vier de partijen zijn aanwezig bij het tweewekelijkse inloopspreekuur op dinsdagochtend (in de even weken). Inwoners van Dieren zijn welkom voor een gesprek met de toezichthouder, de woonconsulent van Vivare, de wijkagent of bij de dorpscoach van Incluzio Rheden voor een vraag over zorg of ondersteuning. Indien mogelijk wordt een vraag direct (gezamenlijk) opgepakt.

Wanneer en voor wie

Op dinsdag 10 januari 2023 start het tweewekelijks inloopuur (in de even weken) in Pand 31 aan de Van der Duyn van Maasdamstraat 31. Het inloopuur is van 10.00 tot 11.00 uur.

Inwoners van Dieren zijn van harte welkom als:

  • Ze hulp nodig hebben of graag iemand anders willen helpen.
  • Ze een goed idee hebben voor hun straat of wijk.
  • Ze zich zorgen maken over de leefbaarheid in straat of wijk.
  • Ze illegale activiteiten vermoeden of zien in hun omgeving.
  • Er sprake is van overlast.
  • Ze vrijwilliger willen worden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mirjam Cuijpers, dorpscoach bij Incluzio Rheden: 026 -303 63 04 of [email protected].

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen