Politie op zoek naar getuigen insluiping Velp

Foto: Burgernet

VELP – Op dinsdag 30 september 2014 tussen 14:30 uur en 14:42 uur heeft er een insluiping plaats gevonden aan de IJsselstraat in Velp gemeente Rheden. Deze woning is gelegen ter hoogte van de Amaliastraat te Velp.

De dader(s) kwamen de woning binnen door een openstaande deur van de woning binnen te gaan.
De politie wil deze zaak graag oplossen en vraagt daarbij uw hulp. Mogelijk hebt u iets gezien of gehoord dat kan bijdragen aan de oplossing van dit misdrijf.
Daarom willen zij graag weten of u – of één van uw huisgenoten – rond het tijdstip van deze woninginbraak personen heeft gezien die zich verdacht ophielden of zich vreemd gedroegen in de omgeving? Of misschien hebt u opvallende voertuigen in de straat of omgeving gesignaleerd? Alle aanwijzingen, hoe onbeduidend deze ook lijken, kunnen van groot belang zijn voor het onderzoek. U kunt uw informatie aan ons doorgeven via telefoonnummer: 0900-8844.
Een inbraak voorkomen?
Ziet u iets verdachts in uw omgeving, een persoon of een auto? Noteer het signalement of het kenteken van de auto. Voor verdachte situaties kunt u altijd bellen met alarmnummer 112. Voor meldingen waarbij de komst van de politie niet direct noodzakelijk is, belt u: 0900-8844.
Op de website van de politie (zie www.politie.nl/onderwerpen/woninginbraak) en van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (zie www.politiekeurmerk.nl) vindt u tips om een woninginbraak te voorkomen.
Op Misdaad in Kaart kunt u zelf zien of en waar er de afgelopen drie maanden in uw omgeving is ingebroken.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen