Tennisvereniging Beekhuizen zoekt Groundsman (m/v) 24-40 uur per week

Foto: TV Beekhuizen

VELP/ROZENDAAL – Tennisvereniging Beekhuizen is een gezellige vereniging met meer dan 1400 leden, waaronder ruim 200 jeugdleden. Hét handelsmerk van Beekhuizen is dat we kwaliteitstennis bieden in een unieke omgeving in de bossen van de Veluwezoom bij Velp en Rozendaal. De vereniging beschikt over tien gravelbanen, vier AA-tennisrood banen en een padelbaan buiten, daarnaast hebben ze een hal met vier binnenbanen. De vereniging is 12 maanden per jaar geopend.

Samen met de parkmanager en het vaste horecateam van vier, vormt de groundsman de vaste kern van deze vereniging, die verder steunt op de inzet van vrijwilligers.

In verband met het vertrek van de huidige groundsman, is de vereniging per direct op zoek naar een:

Groundsman (m/v) 24-40 uur per week

Een ‘zelfstarter’ die initiatief neemt.

  • Verbeteren en onderhouden van de tennisbanen conform de KNLTB-normen;
  • Onderhouden van de groenvoorziening op het tennispark;
  • Onderhouden van bestrating, hekwerken, reclamedoeken/borden, etc
  • Technisch onderhoud en reparaties aan clubhuis, tennispark, apparatuur/machines, inventaris en materialen;
  • Toezicht houden op orde, netheid en veiligheid;
  • Schoonhouden van het tennispark;
  • Onderhouden en schoonhouden van de binnenhal inclusief banen

De groundsman werkt nauw samen met de parkmanager, de vrijwillige onderhouds- en duurzaamheidscommissies en het dagelijks bestuur. Je geniet veel vrijheid en we nodigen je uit om met eigen initiatieven te komen die bijdragen aan het onderhoud van het park en het vastgoed, aan duurzaamheidskansen of aan andere zaken die je opvallen.

De tennisvereniging werkt met een onderhoudsplan (MJOP), waarbinnen de groundsman de werkzaamheden zelfstandig indeelt. De werktijden kunnen variëren door het jaar heen in verband met de seizoensinvloeden op de aanleg en het onderhoud van de gravelbanen.

Voor deze functie zoekt de vereniging een kandidaat die aan de slag wil als groundsman of opgeleid wil worden tot groundsman, graag zelfstandig werkt en graag initiatief toont. Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Ga jij helemaal ‘aan’ op een baan die grotendeels in de buitenlucht plaatsvindt en grotendeels zelfstandig ingevuld wordt? En gaat je hart sneller kloppen van de verantwoordelijkheid voor het mooiste tennis- en padelpark van Nederland?

Een goede conditie is vereist in verband met het soms fysiek zware werk en de grootte van het park. Verder beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden..

Heb je zin deze veelzijdige baan bij onze tennisvereniging en vind je jezelf passen in geschetste profiel?

Voor meer informatie over de functie, graag contact opnemen met Marjan Begemann.

Direct solliciteren kan ook; stuur dan een schriftelijke motivatie en CV aan:

TV Beekhuizen
t.a.v. Marjan Begemann
Beekhuizenseweg 99
6881 AH Velp
of per email naar: [email protected]

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen