Kramen te huur op evenement De Velperklaprozendag

Foto:

VELP – Op dit moment is de organisatie bezig een evenement te organiseren in een bloemenveld tussen Velp en Rheden. De aanjagers van het evenement, De Velperklaprozendag, zijn de eigenaren van melkveebedrijf De Elzenhof & Brouwerij De Snor.

Het evenement is bedoeld om ondernemers uit gemeente Rheden de kans te geven hun producten en diensten te presenteren aan een breed publiek en tegelijkertijd contact te leggen met andere ondernemers.

Oproep aan alle ondernemers in gemeente Rheden

Alle ondernemers in de gemeente worden uitgenodigd om deel te nemen met een kraampje op dit bijzondere evenement. Hier kunt u uw diensten presenteren en uw bedrijf op de kaart zetten bij een groter publiek.

Het unieke evenement zal plaatsvinden op 17 juni 2023 van 11.00 tot 16.00 uur, locatie perceel Zutphensestraatweg tussen Velp en Rheden naast het bomenlaantje. Er zijn al een aantal bedrijven die hun deelname hebben bevestigd, dus het beloofd een geweldige gelegenheid te worden om nieuwe ‘zakelijke’ relaties te leggen en ideeën uit te wisselen.

Als u geïnteresseerd bent in deelname aan dit evenement, stuur dan een mail voor 19 mei naar: [email protected]
Zij nemen dan contact met u op om meer informatie te geven over de praktische zaken, zoals de kosten en de beschikbare ruimte.

De organisatie kijkt er naar uit om samen met u De Velperklaprozendag een succes te maken en een mooie dag te beleven.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen