NL-Alert voor inwoners Velp vanwege woningbrand in Presikhaaf Arnhem

ARNHEM/VELP – Inwoners van Velp en Arnhem Presikhaaf werden kort na het middaguur opgeschrikt door een NL-Alert vanwege een woningbrand aan de kinsbergenstraat te Arnhem. De brand ontstond volgens Omroep Gelderland in een woning waarin 5 mensen aanwezig waren, hiervan zijn er 3 door ambulances naar het ziekenhuis gebracht.

De brand, die zeer snel oversloeg naar de naastgelegen woningen, werd direct groot opgeschaald door de brandweer, korpsen uit de wijde omgeving zijn ter plaatse. Tientallen woningen zijn ontruimd en er zijn veel mensen aanwezig die niet het gebied in mogen.

De oorzaak is nog onbekend, de brandweer heeft grote moeite de brand te bestrijden omdat de daken van de woningen vol liggen met zonnepanelen.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

NL-Alert Velp woningbrand Arnhem NL-Alert Velp woningbrand Arnhem NL-Alert Velp woningbrand Arnhem

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen