Dorpswandeling in De Steeg door Oudheidkundige Kring Rheden-Rozendaal

Foto: Gerard Scanlan Uitgeverij Matrijs

DE STEEG – Op zondag 2 juli vindt de jaarlijkse dorpswandeling van de Oudheidkundige Kring Rheden- Rozendaal in De Steeg plaats. Het thema is dit keer’ Oud en nieuw in De Steeg’.

Naar aanleiding van het verdwijnen van het gemeentehuis gaan ze kijken wat er zoal verdwenen is in de loop der jaren en wat ervoor in de plaats is gekomen.
Aan de hand van oude foto’s krijgt u een indruk van de vroegere situatie ter plaatse.

De wandeling begint 13.00 uur op het Amaliaplein tegenover de voormalige R.K. kerk, en eindigt bij Hotellerie Het Wapen van Athlone.
De wandeling is voor leden van de Oudheidkundige Kring gratis, niet-leden betalen 3 euro. U kunt ook ter plaatse lid worden. De wandeling duurt circa anderhalf uur en wordt begeleid door OHK-gidsen Jan van den Broek en Harrie Kooijman .

  • Zondag 2 juli 2023 om 13.00 uur
  • Thema: De Steeg, toen en nu.
  • Aanmelden/ reserveren voor de wandeling via: www.oudheidkundigekring.nl/ [email protected]

Fotobijschrift: De Steeg telt als het nieuwe gemeentehuis klaar is weer drie gemeentehuizen, het eerste uit 1840 (r) en het tweede uit 1927, beide momenteel verhuurd als bedrijfspand.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen