Grote brand bij Promens Zevenaar

ZEVENAAR – Bij Promens, een plastic verwerkend bedrijf woed een grote brand. Ontploffingen hebben plaats gevonden, de brandweer is met groot materieel uitgerukt.

Om 06:15 werd de brandweer opgeschrikt door een melding van brand bij de plastic verwerkingsfabriek Promens die aan de noordzijde van de A12 te Zevenaar is gevestigd. 
Promens is een bedrijf dat plastic verwerkt en gevestigd is aan de Einsteinstraat 22, op het industrieterrein langs de A12. Het produceert onder andere dashboards voor de auto-industrie.
Oorzaak van de brand is nog niet duidelijk, voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen en konden werknemers die aanwezig waren op tijd van het terrein weg komen.
Inmiddels is de meetplanorganisatie van de brandweer opgestart in verband met de mogelijke aanwezigheid van gevaarlijke stoffen. Er wordt aangeraden ramen en deuren te sluiten.
Korpsen uit de wijde omgeving verlenen assistentie bij het bedwingen van de brand.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
http://www.youtube.com/watch?v=yRTWrUR2J1A  
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen