De Heeren van Rheden viert 5-jarig bestaan

RHEDEN – Afgelopen woensdag werd burgemeester Carol van Eert van de gemeente Rheden uitgenodigd om het startschot te geven van diverse festiviteiten rondom het eerste lustrum van De Heeren van Rheden.

Tijdens een gezellig samenzijn omringd door familie, vrienden en mede-ondernemers vanuit de Groenestraat van Rheden werden de felicitaties uitgewisseld. De burgemeester sprak beide ondernemers in een mooie speech toe en wenste ze nog veel mooie jaren erbij.

Komende dagen staat volledig in het teken van het 5-jarig bestaan. Zo is er op donderdag een optreden van de March en Showband en op vrijdag een Glitter en Glamour Bingo. Zaterdag en zondag een Country- en Pompoenenfair en dit allemaal in hun eigen achtertuin!

Komen jullie ook een kijkje nemen? kijk voor het volledige programma op www.deheerenvanrheden.nl.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen