Nordic Walking is meer dan ‘lopen met stokken’

Foto: AVGelre

DIEREN – Zaterdagochtend 7 oktober organiseert AVGelre in Dieren weer een proefles Nordic Walking. Ontdek dat Nordic Walking meer is dan lopen met stokken. Wil je het goed doen dan komt daar behoorlijk wat techniek bij kijken.

Tijdens de proefles maak je op een plezierige manier kennis met de basistechnieken van deze sportieve en gezonde manier van bewegen.

De proefles start om 9.00 uur bij het clubgebouw van AVGelre aan de Kolonieweg 2a in Dieren. Deze proefles duurt circa 1,5 uur en kost 5 euro. Bevalt de les en meld je je aan voor de basiscursus Nordic Walking, dan krijg je dit bedrag terug. De basiscursus bestaat uit 6 lessen van 90 minuten en start op zaterdag 21 oktober.

Aanmelden voor de proefles en/of cursus is noodzakelijk. Dit kan via www.avgelre.nl of stuur een mail naar [email protected].
Wil je meer informatie? Bel dan met Sjaak de Ligt,  tel. 0612962231.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen