Zaterdag 11 november – Feestelijke opening De Vijf van Gelre

Foto: AV Gelre Dieren

DIEREN – De Vijf van Gelre krijgt een officiële status. Deze route van 5 km in het bos tussen Dieren en Ellecom is een mooie samenwerking tussen de gemeente Rheden, Twickel, Best Living en AV Gelre.

De route is geschikt voor wandelaars, Nordic Walkers en hardlopers, die willen genieten van het moois dat de Veluwezoom te bieden heeft. Wil je wat serieuzer aan de gang dan kun je met deze route je loopprestatie eenvoudig bijhouden. Na enkele weken zul je zien dat je de 5 km sneller aflegt dan in het begin. Heb je vragen? Mail naar [email protected].

Zaterdag 11 november opent Ronald ter Hoeven, wethouder van de gemeente Rheden De Vijf van Gelre.  De deelnemers starten deze ochtend om 8.30 uur bij het clubhuis aan de Kolonieweg 2a in Dieren. Eerst vertelt rentmeester Wilke Schoemaker wat Twickel is en hoe zij zorgen voor het bosbeheer van het gebied waar wij met veel plezier lopen. Daarna gaan ze over tot de officiële opening en aansluitend nodigen ze alle aanwezigen uit de route uit te proberen. Bij terugkomst staat er een kopje koffie of thee voor je klaar. Meer informatie over AV Gelre of de Vijf van Gelre vind je op www.avgelre.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen