Velpse Accordeon Vereniging straalt tijdens Voorjaarsconcert Celebration/Drumfanfare

VELP/ZWIJNDRECHT – Op 16 maart nam de Velpse Accordeon Vereniging deel aan het voorjaarsconcert van de Chr. Muziekvereniging Celebration/Drumfanfare in Zwijndrecht, na een frisse rondvaart door De Biesbosch en het genieten van een smakelijk buffet.

Na deze verkwikkende ervaringen betraden de spelers van de VAV vol energie het podium en brachten het publiek in vervoering met een gevarieerd repertoire, waaronder meeslepende musical- en filmmuziek, zoals stukken uit de legendarische West Side Story, en een medley van geliefde klassiekers waar iedereen van kon genieten.

Het was voor de VAV opnieuw een geslaagde middag en avond, waarbij ze met veel plezier terugkijken op het samenzijn en de muzikale hoogtepunten, aangevuld met het smakelijke buffet dat hen werd aangeboden.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen