Ondernemersmarkt in “Rhederhof” Rheden

Foto: ORDS

RHEDEN – Op donderdag 11 april zal er in “Rhederhof” een Ondernemersmarkt plaatsvinden, georganiseerd door de Ondernemersvereniging Rheden-De Steeg, kortweg “ORDS” genoemd. De markt waar vele ondernemers zich presenteren is geopend van 18.30 tot 21.00 uur.

“Na het succes van voorgaande edities werd het weer tijd om deze ontmoeting te organiseren”, volgens Heleen Enklaar, secretaris van de “ORDS” en voorzitter van de ZZP commissie.

Het wordt een markt waar volop de gelegenheid is voor de ondernemers om van elkaar te zien wat zij te bieden hebben. De markt is vooral ook bedoeld voor de inwoners om nader kennis te maken met de ondernemers uit Rheden en De Steeg, globaal het werkgebied van de “ORDS”.

Vele categorieën zijn vertegenwoordigd; van horeca tot welness, van fotografie tot schoenmaker, van landwinkel tot slotenmaker, van Dorpskerk tot sierraden en nog veel meer! De bedrijven krijgen hier een extra podium om hun bedrijf te promoten. De ondernemersvereniging met meer dan 100 leden groeit volgens voorzitter Alex Meerdink gestaag en is in korte tijd uitgegroeid tot een grote ondernemersvereniging binnen onze gemeente.

De ondernemers zijn er klaar voor en hopen u als inwoners te mogen begroeten.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen