Muziek aan Huis+ in Velp en Rozendaal

Foto: Muziek aan Huis+

VELP/ROZENDAAL – Zondag 14 april 2024 is de derde editie van Muziek aan Huis+ in Velp en Rozendaal. Dorpsgenoten kunnen op die dag genieten van optredens door enthousiaste muzikanten en andere podiumkunstenaar uit de dorpen. 34 particulieren en instellingen stellen hiervoor hun huiskamers of andere ruimtes beschikbaar.

Heb je de krant van het Muziek aan Huis+ Festival al in huis? Hierin staan alle optredens van 14 april in Velp en Rozendaal op een rij en vind je de overzichtskaart met de locaties.

De krant is kosteloos verkrijgbaar

bij o.a. boekhandel Jansen & De Feijter in Velp. Maar hij ligt ook in vele andere winkels, bij gezondheidscentra en de gemeentehuizen. Niet gevonden? Klik op de afbeelding om de krant te bekijken en je programma te plannen. Om mee te nemen is het uitprinten van het programma op één A4 wellicht handig. Deze vind je op de website: www.mah-velprozendaal.nl

Het festival Muziek aan Huis+ in Velp en Rozendaal is van 12.00 tot 17.00 uur.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen