Huisbezoeken aan 70 plussers in Velp-Noord

Foto: Stichting Stoer

VELP – Diverse inwoners in Velp-Noord zullen binnenkort een brief ontvangen uit naam van de gemeente Rheden en Stichting Stoer. Zij kunnen deelnemen aan het ‘Vitaal en Veilig Thuis’- huisbezoek, die speciaal gericht is op 70 plussers.

Tijdens dit bezoek doorloopt een vrijwilliger van stichting Stoer samen met de inwoner een vragenlijst. De vragen zijn gericht op de nabije toekomst; hoe kan de inwoner vitaal en veilig thuis blijven wonen? Wat heeft hij/zij hiervoor nodig? Wat mist hij/zij hierbij? De vrijwilligster geeft de inwoner tips en advies, en kan direct contact leggen met betrokken organisaties. De inwoner een handige informatiemap en een samenvatting.

Velp-Noord wordt in 4 deelgebieden bezocht in 2024.

Stichting Stoer roept inwoners op om deel te nemen aan deze huisbezoeken. Want vitaal en veilig thuis blijven wonen, dat wil toch iedereen? Inwoners kunnen zich aanmelden via de brief die zij ontvangen.

Wilt u meer weten? Bel dan naar coördinator Heidi Nusselder via 06-11608924 of mail naar [email protected]

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen