Concert Gelreband in Zalencentrum Theothorne

Foto: De Gelreband

DIEREN – De Gelreband, ooit een traditionele drum- en showfanfare, heeft de afgelopen jaren een opmerkelijke transitie doorgemaakt. Het orkest heeft zich ontwikkeld tot een dynamisch poporkest met een repertoire vol herkenbare muziek.

Op 13 april brengt De Gelreband een spetterend concert in Zalencentrum Theothorne

Programma en Gastoptreden

Onder leiding van dirigent Ewout Dercksen zal De Gelreband het publiek trakteren op een mix van klassiekers en moderne hits. Speciaal voor deze avond is Esher Elsner, een getalenteerde zangeres uit Duitsland met Dierense roots, te gast. Haar stem zal de muziek tot leven brengen.

Kaartverkoop

Kaarten voor dit unieke concert zijn verkrijgbaar voor 5 euro aan de deur. Zeker zijn van een plek? Koop dan kaarten in de voorverkoop via de website van De Gelreband: www.gelreband.nl. Daarnaast worden er ook kaarten verkocht bij modezaak Hiipp By Jet in Dieren.

Repertoire

Tijdens deze avond zal De Gelreband een gevarieerd repertoire ten gehore brengen, met onder andere zeer herkenbare nummers van Earth, Wind & Fire, Abba en Queen, maar ook modernere muziek uit 2024 van Claude, bekend van de nummer 1 hit ‘Ladada’.

Mis dit bijzondere concert niet! Kom op 13 april naar Zalencentrum Theothorne en geniet van de muzikale klanken van De Gelreband.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen