Waarom een Repair Café in Dieren?

Foto: OpenAI's DALL-E

DIEREN – Repair Café Dieren is een gratis toegankelijke bijeenkomst, die draait om het (samen) repareren. Er is gereedschap en materiaal aanwezig om reparaties uit te voeren van kleding, meubels, elektrische apparaten, speelgoed etc.

Alleen spullen die u onder uw arm kunt meenemen, komen in aanmerking (maar ook fietsen en rollators). Er zijn deskundige vrijwilligers aanwezig, met kennis en vaardigheden op allerlei terreinen.

Doel is zoveel mogelijk spullen te repareren, die anders weggegooid zouden worden. Daarmee verkleinen we de afvalberg, leven duurzamer en besparen ook geld wat anders aan nieuwe spullen uitgegeven zou worden. Repareren is gratis, maar een onverplichte donatie wordt op prijs gesteld.

Repair Café Dieren wordt twee keer per maand gehouden: op de tweede zaterdagmiddag van de maand en op de vierde donderdagavond van de maand.

Eerstkomende editie is:

  • Donderdag 23 mei 2024 van 19.00 tot 21,00 uur
  • Waar: De Oase, Ericaplein 1, Dieren
  • Contact: [email protected]

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen