Werkgroep Nectarkroeg staat op het Bonte Schaap Festival

Foto: Jaap Vette

RHEDEN – Op zondag 9 juni is de Werkgroep Nectarkroeg aanwezig met een stand op het Bonte Schaap Festival in Rheden. De werkgroep Nectarkroeg is een samenwerking tussen de gemeente Rheden, stichting Vitale Biotopen, Dieren Zoemt en de IVN Oost-Veluwezoom. De werkgroep heeft als doel om de biodiversiteit binnen de gemeente Rheden te vergroten.

Op 9 juni informeren de diverse organisaties je graag waarom een grote biodiversiteit aan insecten belangrijk is en het beter is om biologische en dus pesticide vrije planten in je tuin of op je balkon te gebruiken. Daarnaast kun je biologische zaden kopen tegen een aantrekkelijke prijs en het Insectenspel spelen.

Hopelijk kunnen de organisaties je op 9 juni op de stand ontmoeten! Zij staan gepland in de Schoolweg richting het schaapscheren op het Meester B. van Leeuwenplein.

Hommel uit de aardhommelgroep - Jaap Vette

(Foto’s: Jaap Vette)

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen