Isseltaler Musikanten spelen Geërfdenvoorstelling 2024 in Velp

Foto: Isseltaler Musikanten

VELP – Op zondag 30 juni treden de Isseltaler Musikanten op tijdens de Geërfdenvoorstelling in de Muziektent in Velp aan de Overbeeklaan. In 2022 vierde het orkest haar 45-jarig jubileum. De thuishaven van het orkest is de gemeente Rheden.

De Isseltaler Musikanten keren terug naar de stijlopvatting van de Original Egerländer Musikanten van Ernst Mosch uit de zestiger jaren. Ze tonen aan dat Egerländermuziek van oudere en jongere componisten, als het op de juiste wijze wordt geïnterpreteerd, kan swingen. Bij de Isseltaler Musikanten is er duidelijk sprake van extra ‘Schwung’. De Isseltaler Musikanten vormen een Egerländerblaasorkest, dat voor Nederlandse begrippen op topniveau Egerländer blaasmuziek ten gehore brengt.

Informatie

  • Zondag 30 juni, 16.00 tot 18.00 uur
  • Muziektent, Overbeeklaan Velp
  • Gratis toegang

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen