Wegwerkzaamheden Johan de Wittlaan Arnhem vanaf maandag 17 juni

Foto: Pixabay

ARNHEM – Op maandag 17 juni 2024 start gemeente Arnhem met wegwerkzaamheden aan de Johan de Wittlaan en het fietspad vanaf de Valckenierstraat / Stadhoudersstraat.

De gemeente verbreedt het fietspad en versmalt de rijbanen om de veiligheid en het gemak voor fietsers te verbeteren. Ze verwacht dat de werkzaamheden op 16 augustus klaar zijn.

Bereikbaarheid

Alle locaties blijven bereikbaar. Soms via een aangepaste route.

Fietsers en voetgangers

Fietsers en voetgangers worden omgeleid via parallelwegen. Dit wordt goed met borden aangegeven. De Aldi blijft bereikbaar via een tijdelijke doorsteek via de Van Diemenhof.

Autoverkeer

Vanaf maandag 24 juni om 6.00 uur tot uiterlijk 16 augustus wordt de hoofdrijbaan van de Johan de Wittlaan afgesloten vanaf de aansluiting met de Aldi tot vlak voor het spoor. De parallelwegen blijven open. Het autoverkeer wordt via borden omgeleid.

Openbaar vervoer

Lijnbus 62 rijdt van 24 juni tot en met 16 augustus niet over de Johan de Wittlaan, maar volgt een aangepaste route. Meer informatie over de aangepaste busdienst.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen