Training Natuurinclusief Ondernemen voor recreatieondernemers in Gelderland

Foto: IVN Gelderland

REGIO – IVN Gelderland organiseert dit najaar een training NatuurInclusief Ondernemen voor ondernemers in Gelderland die aan de slag willen met het vergroenen van de binnen- en/of buitenruimte hun bedrijf.

Werk jij in de recreatiesector en wil je het verschil maken door met je bedrijf bij te dragen aan natuur en biodiversiteit? In de training ‘Natuurinclusief Ondernemen’ van IVN Natuureducatie leer je aan de hand van concrete tips en inspiratie hoe je de binnen- en/of buitenruimte van jouw bedrijf vergroent en hoe je zorgt voor meer kwalitatieve natuurbeleving. Goed voor je gasten, je personeel en de natuur in jouw omgeving.

Winst voor de natuur en winst voor je bedrijf!

  • Je leert ondernemen mét de natuur en draagt zo positief bij aan je omgeving.
  • Je trekt een groeiende nieuwe doelgroep aan die hun bestemming selecteert op natuur.
  • Je biedt jouw gasten extra, bijzondere beleving en ervaringen.
  • Je biedt een gezondere omgeving voor je personeel.
  • Je vergroot je aanbod en versterkt de kwaliteit.
  • Je sluit aan bij een groene beweging.

De training bestaat uit twee dagdelen, waarbij deelnemers werken aan een doelgericht plan voor hun eigen bedrijf. In het eerste dagdeel ontdekken ze hoe ze hun terrein aantrekkelijk kunnen maken voor zowel gasten als de natuur, en waarom dit van cruciaal belang is. In het tweede dagdeel ontwikkelen ze aantrekkelijke natuurinclusieve aanbiedingen om gasten de natuur in en rondom hun bedrijf te laten ervaren.

De training is geschikt voor besluitvormers binnen recreatiebedrijven die zich willen inzetten voor natuurinclusief ondernemen. Het is ook waardevol voor Green Key-licentiehouders die hun certificering willen uitbreiden, en voor recreatieondernemers die verdieping zoeken na het volgen van de cursus IVN Gastvrij in het Landschap.

Training Natuurinclusief Ondernemen voor recreatieondernemers in Gelderland

  • Wat? Tijdens de training Natuurinclusief Ondernemen leren Gelderse recreatieondernemers hoe ze hun bedrijf kunnen vergroenen en een bijzondere natuurbeleving kunnen bieden aan gasten en personeel
  • Wanneer? 24 september Re-Creatieoord De Hoogewaard Winssen en 8 oktober Buitenplaats Beekhuizen in Velp, Gelderland 13:00-17:00 uur
  • Wie zoeken we? Recreatieondernemers in Gelderland die zich willen inzetten voor natuur en biodiversiteit

Meedoen?

De training bestaat uit twee dagdelen op 24 september en 8 oktober 2024. De kosten bedragen 495 euro per persoon, exclusief BTW. Een tweede persoon binnen hetzelfde bedrijf betaalt 250 euro, met een maximum van 2 deelnemers per bedrijf. Aanmelden is mogelijk via Training Natuurinclusief Ondernemen – Gelderland (ivn.nl), daar vind je ook meer informatie.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen