Succesvolle rommelmarkt voor de Emmaüskerk in Dieren

DIEREN – Op zaterdag 29 juni werd onder het luiden van de klok om 09.30 uur de rommelmarkt met het motto ‘Samen sterk voor de Emmaüskerk’ officieel geopend. Enthousiaste koopjesjagers stroomden het terrein op om hun slag te slaan.

Veelzijdig aanbod op de markt

De markt bood een groot assortiment aan mooie en interessante spullen aan. Van kinderspeelgoed, spelletjes, fietsjes en steppen tot radio’s, lampen, serviesgoed en vele vazen. In de patio van de kerk was een uitgebreide boekenmarkt te vinden. Daarnaast kon men bij het rad van fortuin prachtige prijzen winnen.

Verzorging voor de innerlijke mens

Ook aan de innerlijke mens was gedacht. Er waren diverse lekkernijen verkrijgbaar, zoals koffie en thee met wat lekkers, frisdrank, ijs en stroopwafels.

Opbrengst voor verbetering van het kerkinterieur

De volledige opbrengst van de markt gaat naar de verbetering van het interieur van de Emmaüskerk. De markt, die van 09.30 tot 16.00 uur werd gehouden, trok zoals gewoonlijk veel bezoekers. Dit zorgde ervoor dat veel spullen van eigenaar wisselden en een tweede kans kregen.

De rommelmarkt was opnieuw een groot succes en droeg bij aan de versterking van de gemeenschap rond de Emmaüskerk.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen