Succesvolle Derde Editie van Dierense Dwaze Dag

DIEREN – Op zaterdag 29 juni vond de derde editie van de Dierense Dwaze Dag plaats op Winkelcentrum Dieren aan het Callunaplein en Diderna. Met maar liefst 50 kramen en een scala aan entertainment was er voor jong en oud genoeg te beleven.

Veelzijdig aanbod en entertainment

De kramen werden bemand door lokale winkeliers, particulieren en diverse verenigingen. Onder de aanwezige verenigingen was de Schaakvereniging Dieren, die een levensgroot schaakbord had opgesteld. Vereniging Dieren-West vroeg aandacht voor een aardgasvrije wijk met Mijn Rheden en verkocht de Dierense vlag. Toneelvereniging Micro voerde de klucht “Zorgbot 2.0” op, een hilarisch stuk in drie bedrijven. Daarnaast waren er verschillende foodtrucks die verse friet, oliebollen, stroopwafels, snoep en ijs verkochten. Voor de kleintjes was er een kleedjesmarkt aan de Diderna, waar kinderen hun tweedehands spullen verkochten.

Optredens en activiteiten

Gedurende de dag waren er diverse optredens. Een djembégroep zorgde voor een exotische sfeer, terwijl modeshows en muziek uit de jaren 80, 90 en soulmuziek op het podium bij Theothorne voor afwisseling zorgden.

Prachtig weer

De Dierense Dwaze Dag werd in de middag druk bezocht, mede dankzij het prachtige weer. Bezoekers konden genieten van de verschillende activiteiten en langs de kramen slenteren. De markt was geopend van 10.00 tot 17.00 uur en werd georganiseerd door happy-events.nl. Met een breed scala aan activiteiten en een mooie opkomst was de derde editie van de Dierense Dwaze Dag een succes.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen