Alles een euro tijdens Euro Kids Weekend

RHEDEN – Drie Rhedense ondernemers wilden in de vakantieperiode iets leuks doen voor de kinderen en bedachten een ‘mini kermis’: Euro Kids Weekend. Tevredenheid overheerste, al viel door slecht weer en te weinig publiciteit de opkomst wat tegen.

“Bij de opening om op zaterdag 27 Juli kwam de regen met bakken uit de lucht”, aldus de organisatie, “gelukkig klaarde het later op waardoor er nog wat kinderen kwamen”. Kermisexploitant Daan Aalders, partycentrum Ons Huis en Beukie’s Cateringservice wilden in de vakantieperiode iets leuks doen voor de kinderen en bedachten een mini kermis. Om het laagdrempelig te houden kostte alles één euro. De naam voor het evenementje werd daarom: Euro Kids Weekend. 
Op de parkeerplaats bij Ons Huis in Rheden werden een draai-/zweefmolen, een suikerspin/popcornkraam en een snackkraam geplaatst. Kinderen konden er gebruik van maken op zaterdag en zondag van 12.00 – 20.00u. Ondanks de pech bij de opening, de regen kwam met bakken uit de lucht, waren de ondernemers tevreden. Bij succes wordt het volgend jaar herhaald.

Op de hoogte
blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik
HIER en druk op
“Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via
@HetRhedenNieuws

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de
nieuwsbrief.

b4my1qewipnvs4ufw2b5rjwc9
umvhfycrvwm9sbloz5rx2zyhf
med090h0st24wlnkm09atdeez
ckxmtta8saugcx2pmqs4jcve0
rxcncwuekec7c1xsro8bepjgz
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen