Maison du Malheur in park landgoed Avegoor

Foto:

ELLECOM – Zondag 4 augustus start de jaarlijkse serie concerten in het park van landgoed Avegoor in Ellecom met een optreden door Maison du Maleur. Stokoude jazz en rockin ’rhytm & blues raast van de planken en dendert door het publiek.

Maison du Malheur zet in 2011 vanaf een klein podium het grote veld van Into The Great Wide Open in vuur. Het was het startschot voor meer dan honderd shows in binnen- en buitenland. De negen man sterke formatie rond de Amsterdamse liedjesschrijver J.P. Mesker smelt vooroorlogse drumbeats, honky-tonk piano’s en knetterend koper samen tot een swingende troupe. 
Maison du Malheur is het uit de hand gelopen huisfeestje van Fats Waller, waar Professor Longhair achter de piano plaatsneemt en Howlin’Wolf de ellende eruit zingt. De pers voorspelde het: Maison du Malheur is de band die je dit jaar moet ontdekken. Ook biergigant Heineken was gecharmeerd van de 9-mans formatie en koos Maison du Malheur als het nieuwe geluid in een wereldwijde televisie- en reclamecampagne. 
Het concert begint om 20.30 uur. De entree bedraagt € 12.50. Kassa open vanaf 20.00 uur. Landgoed Avegoor Zutphensestraatweg 2 Ellecom. Meer informatie: www.riqq-rheden.nl

Op de hoogte
blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik
HIER en druk op
“Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via
@HetRhedenNieuws

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de
nieuwsbrief.

avegoor
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen