Zomervoorstelling Openluchttheater Velp: Circus Sijm

Foto:

VELP – In de zomer worden in Openluchttheater De Pinkenberg in Velp jaarlijks kindervoorstellingen georganiseerd. Het seizoen 2013 wordt op woensdag 3 juli geopend door Circus Sijm met de voorstelling Alexander.

Dit jaar viert het circus haar 12½ jarig jubileum. Het circus heeft in de loop der jaren, een aantrekkelijk totaalplaatje ontwikkeld met fonkelende lampjes, gepoetste schoenen, mooie kostuums, verrassende acts en enthousiaste artiesten. Een bruisend, compact, Noord-Hollands circus! Alexander is een circusshow met Koninklijke allure.
Verwachtingsvol klinkt achtergrondmuziek en als het licht dooft, komt het ensemble tot leven. De spreekstalmeester, de clowns, de acrobaten, de goochelaars en de jongleur. Circusdirecteur Alexander Sijm opent de voorstelling dit jaar met een breed scala aan dieren: honden, geiten, eenden en twee karakteristieke varkens. Natuurlijk mag circustalent Jasper Bolechowski niet ontbreken.  In een geheel nieuwe enscenering presenteert dit enthousiaste circustalent een mix van jongleren, diabolokunsten en bordendraaien. 
Andrea en Jasmijn, twee geschoolde acrobaten draaien hun hand niet om voor hoogstaande acrobatiek of een wervelende act aan de tissuetrapeze. Jenny di Lello  vervult in de voorstelling de rol van witte clown. Een belangrijke taak want vrouwelijke witte clowns zijn zeldzaam. Haar muzikale partner Alan di Lello is de echte August. Hij bespeelt maar liefst twintig verschillende instrumenten. En dan is er nog de illusieact van de Magic Brothers – Marcin en Tomasz: een mysterieuze  en wonderbaarlijk nummer uit Polen. 
Kaarten en locatie
De voorstelling begint om 14.00 uur. De entree bedraagt € 5.-. Kaarten zijn vanaf een week voor de voorstelling verkrijgbaar bij Boekhandel Jansen & de Feijter, Emmastraat 6 te Velp en Boekhandel Bruna, Callunaplein te Dieren en op de dag van de voorstelling vanaf 13.30 uur aan de kassa van het theater. Openluchttheater De Pinkenberg is gelegen aan de Kluizenaarsweg in Velp.
Slecht weer 
Bij slecht weer wordt uitgeweken naar Sporthal de Hangmat, IJsselsingel 7 in Rheden. Informatie hierover op de dag van de voorstelling vanaf 10.00 uur op tel.nr. 026-3641912.
Op de hoogte blijven van ons
laatste nieuws via Facebook? Klik
HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever
via Twitter? Volg ons via
@HetRhedenNieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen