Tentoonstelling “De Passage” op landgoed Avegoor

ELLECOM – De vroegere doorgaande weg van Bronbeek in Arnhem tot aan de Gelderse Toren in Spankeren is de aanleiding voor een boeiende tentoonstelling “De Passage” op Landgoed Avegoor. 

12 kunstenaars hebben zich laten inspireren door de lange geschiedenis van deze doorgaande weg en hebben aan de hand van 12 gekozen verschillende aspecten van deze passage, werken gemaakt.
De Tentoonstelling is 22 juni begonnen en is tot 31 augustus te bezoeken op Landgoed Avegoor aan de Zutphensestraatweg 2, te Ellecom. Na het bezoeken van de expositie kunt u napraten in de lounge op een van de terrassen, onder het genot van een kop koffie, thee of een glas goede wijn. Ook dineren in het Avegoor-restaurant Ciao Bella behoort tot de mogelijkheden.
De kunstenaars zijn:Charlotte Arends, Joyce Bloem, Marco Cops, Dennis Gaens, Albert Goederond voor LaSalle, Marjolein de Groen, Rob Groot Zevert, Ralph Lambertz, Miyuki Okuyama, Andrea Stötzer, Rob Sweere en Arild Veld. Curator Jerome Symons en vormgevers Gerrit van Middelkoop en Leon Mommersteeg.
De twaalf aspecten zijn: verkeer, bodem, bossen, landgoederen, villa’s, toerisme, ouderenzorg, ecologie, landschapschilders, schrijvers, gevonden voorwerpen en verborgen plekken.
Klik op de bovenste foto voor een foto-impressie van de tentoonstelling
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
avegoor-000
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen